Észrevettétek, hogy megint nem történt semmi? Kivételesen pedig nem aludtam el, hanem végignéztem, hát nem érte meg.

Egész jó rajt, Hamilton az élre tör, aztán defekt, kisodródik és ezzel az ő versenyének vége. Pedig jól csinálta, egy kanyarig tartott a remény, hogy lesz valami más ezúttal.

Aztán Webber boxáthajtátos büntetése. OK, hogy túl agresszív volt és még az is lehet, hogy sportszerűtlen, de könyörgöm, ez autósport, nem arról szól, hogy küzdök a másikkal? Hímestojások versenyeznek?

Barrichello pedig nyilatkozza, hogy elrontották a taktikáját. Ismét azt hittem ez autósport. Játszatok inkább valami számítógépes játékkal taktikásat wazze. Nyomni kell neki, ahogy a csövön kifér, görbüljön a lemez...

A vége Webber, Vettel, Massa. Üdítő színfolt lehetne, hogy Felipe ismét locsolhatott egy kis Mumm-ot, de igazából csupán volt egy jó versenye. Ha sz*rrá előzi a mezőnyt akkor ok, jee, hajrá, de egyszerűen csak ott volt, semmi emlékezeteset nem csinált.

Következik a Hungaroring, F...ING Magyar Nagydíj. Jó lenne látni egy jó versenyt...

OFF: Viszont legalább Szávay Ági nyert, ezúton óriási gratula neki. Gyerünk Ági, irány vissza az első húszba.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1malac.blog.hu/api/trackback/id/tr991243775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása