A tények: Kimi és a Ferrari első győzelme idén. A Force India és Fisichella első pontjai idén, rögtön nyolc. Még azt hihetnénk, történt is valami, pedig ismét nem túl sok.

Kimi és a KERS rögtön az első kanyar után a bukótéren keresztül feljött a második helyre. Kicsit azért érdekes, hogy nem kapott büntetést, hisz előnyt szerzett abból, hogy a pályát elhagyta. De ha nem, hát nem. Mázli 1. Fisichella remekül kapta el a rajtot és megőrizte az első helyet
Pár kanyar után öt autó balesete után bejött a safety car, így Fisichella mögé gond nélkül felzárkózott Raikkönen, és ahogy az várható volt, a KERS segítségével pár kanyar után megelőzte. Mázli 2. Sajnálom Fisichellát, mert megérdemelte volna a győzelmet. Dehát a KERS szabályos alkatrész, Raikkönen pedig remekül használta. Hát ennyi.

A futamon ennyi történt, innentől kezdve a szokásos körbe-körbe, leszámítva egy majdnem-ütközést a boxban. A végén még Lacim és Gyulám próbált lelkendezni, hogy Fisichella milyen szépen követi Raikkönent, de mivel Kimi autójában ott a KERS, Fisichelláéban pedig nincs, egyértelmű volt, hogy max. a közelében maradhat, de előzni nem fog tudni.

A dobogón Kimi hozta a formát, előbb ivott, aztán locsolt, és végre a Force India szerelői is ihattak egy kis lőrét.

Szóval örülhetünk Fisichellának, a Force Indiának, a Ferrari rajongót is bonthatják a pezsgőt, de verseny továbbra sincs. Hiába tűnik izgalmasnak a pontverseny, a dobogó változatosságát leszámítva gyakorlatilag továbbra is merő unalom az egész.

Viszont jó volt nézni néhány belső kamerás felvételt. Ahogy ezek a srácok padlógázon bőven 300 felett tolják át a szekeret a lejtőt követő Eau Rouge kanyaron majd tovább, az még tv-ből is eléggé hátborzongató. Minden elismerésem, ahogy ott át merik küldeni, az szenzációs.

Talán Monza, de asszem, ha nincs eső, nincs verseny.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1malac.blog.hu/api/trackback/id/tr611348739

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: TajirQQ 2019.05.07. 19:16:08

8th grade elementary school sample student council speeches - sioredh

Trackback: PokerQQ 2019.05.05. 22:11:54

A HUNfoglalás sorozat nem áll le! Jön a Kékes Vertical! - OCR Magazin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása