Felröppent a pletyka, hogy Seb fogja átvenni Bourdais helyét a Toro Rossonál... Bődületes hülyeség!

Úgy látszik a Forma-1-nek iszonyatosan kell a hírverés. Előbb szétszakadás, aztán mégsem, utána Hitlerezés, most pedig a 5x rally világbajnok nevével igyekeznek reklámozni magukat. Inkább versenyezni kellene, izgalom és ilyesmik.

Szenzációs pilóták ezek a srácok hihetetlen refexekkel és kihegyezett érzékszervekkel, a vezetési tudásukat bármelyikkel szó nélkül elcserélném. Sajnálom is őket, mire pazarolják a tehetségüket, egyetlen mentségük, hogy iszonyat jól keresnek vele. Dehát Loeb elaludna egy ilyen "versenyen"! Két órán keresztül körözni, közben meg "ne nyomd neki, mert vigyázni kell a motorra / váltóra" vagy "ne nyomd neki, mert mindjárt szemcsésedni kezd a gumi", esetleg "csak maradj a közelében, majd kerékcserénél megelőzöd". Nagyon csodálkoznék, ha a pletyka igaz lenne.

Azért az nem lehet véletlen, hogy Kimi is rallyzgat szabadidejében. Ott legalább megy a szekér, lehet neki küldeni rendesen, 100 jobb3, 50 bal2 fékes, az az igazi autósport!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1malac.blog.hu/api/trackback/id/tr721243732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása