A háttérben elindult a bohóckodás, ki legyen helyette Valenciában. Alonso, Schumacher, a két tesztpilóta egyike, Baumgartner :-) , extrémebb feltételezések két külsősre, Rossi a MotoGP-ből éshát Loeb is ismét felbukkant. Miután cirkusz kell a népnek, Alonso vagy Schumacher lehet a befutó. Ha már a futamokon nem történik semmi, pályán kívül próbálkoznak a srácok. Schumi menedzsere rögtön nyilatkozta, hogy "ein Comeback is völlig ausgeschlossen", vagyis a visszatérés kizárva.

Ez alapján úgy gondolom egyértelmű, hogy Schumi visszaül. A Ferrari idén a pályán nem sokat mutatott, az üzlet az pedig mégiscsak üzlet...

Amúgy Felipe úgy tűnik szépen gyógyul, reméljük a szeme is rendben lesz, szerintem ez most a legfontosabb.

[Update] 7/29 már hivatalos, Schumi ül be Felipe helyére. És a cirkusz megy tovább... Futás ismét venni Schumi-s sapkát, pólót, zászlót...

Izgul is már mindenki (forrás: hvg.hu):

OLASZORSZÁG

La Gazzetta dello Sport:
"Szenzációs visszatérés! Ismét összeállt a Forma-1 legszebb párja. Újra itt van minden idők legnagyobb bajnoka. Montezemolo elnök személyesen vitte el a hírt a budapesti kórházba Felipe Massának. Győzött Schumacher féktelen versenyzési vágya."

Corriere dello Sport: "A Ferrari hívta Schumit, ő pedig hallgatott a kérésre. Szenzáció!"

Tuttosport: "Schumi szenzációs visszatérése a Ferrari-kormány mögé. Az F1 hálás neki."

Corriere della Sera: "Micsoda szenzáció a Ferrarinál: a legenda visszatér, magával hozva tapasztalatát és versenyösztönét."

La Repubblica: "Schumi visszakapta a Ferrariját. Három évnyi csalóka nyugalom után végül a versenyszellem győzött. Mindent kockára tesz, ezzel együtt igazi ajándék ő az F1-nek."

  SPANYOLORSZÁG

El País:
"A legnagyobb újra köztünk. Schumacher 40 évesen hallgatott a Ferrari hívó szavára, és helyettesíti a sérült Massát."
    
El Mundo: "A nagy öreg mester igent mondott. Ami Lance Armstrong a kerékpársportban, az most Schumacher a Forma-1-ben."
    
Marca: "A legenda visszatér, még érdekesebb lesz a valenciai Európa Nagydíj. A spanyol kikötőváros megfogta az isten lábát."

As: "Egyik jön, a másik megy. Miközben a BMW kivonul az F1-ből a hétszeres világbajnok Schumacher bátor döntést hozott. Valenciáé a nyertes sorsjegy."
    
  ANGLIA:

Times: "Michael Schumacher előkészítette a színpadot az autósport történetének legnagyobb visszatérésére."
    
Daily Mail: "Schumacher tiszteletköre."
    
The Sun: "Visszatér a GP-szupersztár: a 'Schu' folytatódik."
    
Independent: "A Forma-1-ben csak egy bizonyosság, egy alappillér volt sérthetetlen, Michael Schumachernek hívták. Ha a Ferrari hozzá fordul, az nem kockázatos játék, hanem önkéntelen reflex."
 

Én viszont továbbra is csupán annyit szeretnék, hogy LEGYEN VERSENY A PÁLYÁN!

A bejegyzés trackback címe:

https://f1malac.blog.hu/api/trackback/id/tr81273281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása